Přijeďte k nám do Českého lesa!
...a dopřejte si prvotřídní relax v našem pivovarském hotelu.
Partner akce
Plzeňský kraj – partner akce.

Zpět na program Slavností piva 2024

 

Jízdní řády – Slavnosti piva 2024

Žádné obavy, nic Vám neuteče! Abyste si Slavnosti piva Chodovar® maximálně užili a nehádali se, kdo skončí za volantem (tedy takzvaně na suchu :-D), zastaví v Chodové Plané 17. 8. mimo pravidelných spěšných („Sp“) vlaků mimořádně i náhradní autobusová doprava (z důvodu probíhající výluky na trati) za některé rychlíkové a expresní vlaky.

POZOR!!!
SPOJ NAVÍC ve směru do Plzně ve večerních hodinách!!!
Jako speciální dárek pro Váš pohodlný odjezd ze Slavností si pro Vás náš maskot, pejsek Albi, připravil dárek v podobě extra vypraveného autobusu přímo z pivovaru do Plzně s odjezdem ve 22:30 hod.!!!
Autobus cestou může pro zájemce přibrzdit i ve Stříbře…
Vstupenka na slavnosti slouží zároveň jako jízdenka na tento bus!

Připravili jsme pro Vás co možná nejpřehlednější soupis spojů (a jejich odjezdů), kterými můžete pohodlně odjet ze Slavností (ale i dopoledne směrem na Slavnosti – viz info úplně dole).

Pro ODJEZD ZE Slavností

odjezd AUTOBUSEM („z náměstí“ ♥ nebo ze zastávky Fortit ♠ – viz detaily)

směr Cheb

směr Plzeň

  • 17:37 Sp 92671
  • 20:35 IC 567
  • 22:30 spoj navíc
    • viz inforámeček výše
 
  • ♥) odjezdy autobusů (náhradní autobusové dopravy) jsou z autobusové stanice „Chodová Planá, aut.st.“, která je umístěna na ulici Pohraniční stráže, asi 50 metrů od náměstí v Chodové Plané a asi 300 metrů pěšky od místa konání Slavností – viz mapa na obrázku se symbolem ♥
  • ♠) odjezdy autobusů NAD jsou z autobusové zastávky „Chodová Planá, FORTIT“, která je umístěna na ulici Mariánskolázeňská, asi 700 metrů pěšky od místa konání Slavností směrem na Mariánské Lázně (a Skláře) – viz mapa na obrázku se symbolem ♠
  • ♦) autobus zastavuje pouze v Mariánských Lázních a poté až v Chebu

odjez VLAKEM (z vlakového nádraží ♣)

směr Cheb

směr Plzeň

  • v tomto směru nejsou z vlakového nádraží v Chodové Plané žádné vhodné spoje
 
  • ♣) odjezdy vlaků jsou z vlakového nádraží Chodová Planá, které se nachází asi 1300 metrů pěšky od místa konání Slavností – viz mapa na obrázku se symbolem ♣

Platný jízdní řád ČD

Pokud si chcete prostudovat kompletní jízdní řády (včetně náhradní autobusové dopravy zohledňující výluku, která na trati probíhá), připravili jsme je pro Vás ve formátu PDF:
Jízdní řád Českých drah v PDF (1 MB)

 

Pro PŘÍJEZD NA Slavnosti

  • Z důvodu probíhající poměrně rozsáhlé výluky, kdy některé vlaky (zejména spěšné a osobní vlaky) v některých částech tratě normálně jedou (a zastavují na vlakovém nádraží v Chodové Plané) a některé jiné vlaky (především rychlíky, IC a EC) jsou nahrazeny mezi stanicemi „Plzeň – Křimice“ a „Cheb“ náhradní autobusovou dopravou (a zastavují tak na autobusové zastávce v Chodové Plané „na náměstí“), doporučujeme pro příjezd k nám na Slavnosti pečlivě prostudovat aktuální jízdní řády podle Vašeho místa odjezdu!
  • V Chodové Plané v den Slavností piva 2024, tedy v sobotu 17.8.2024, opět výjimečně zastaví vybrané „rychlíky“ a dokonce i „PENDOLINO“, ale budou to tentokrát spoje náhradní autobusové dopravy, která tyto rychlíky v úseku výluky zastupuje.
  • Vše, co byste mohli potřebovat vědět o dopravě na trati č. 178, které se týká výluka, je podrobně obsaženo ve Výlukovém jízdním řádu ČD, který je Vám k dispozici ke stažení (také pomocí tlačítka výše).
  • Dále doporučujeme použít pro plánování cesty na Slavnosti informace Českých drah nebo aplikaci IDOS.
  • Stručný výběr spojů, které zastaví v Chodové Plané dopoledne a brzy odpoledne v den Slavností (včetně odkazů na jednotlivé jízdní řády těchto spojů), Vám přinášíme zde:

směr Cheb

směr Plzeň

 
  • ♥) vlak je z důvodu výluky nahrazen autobusem NAD a zastavuje v autobusové stanici „Chodová Planá, aut.st.“, která je umístěna na ulici Pohraniční stráže, asi 50 metrů od náměstí v Chodové Plané a asi 300 metrů pěšky od místa konání Slavností – viz mapa na obrázku se symbolem ♥
  • ♠) vlak je z důvodu výluky nahrazen autobusem NAD a zastavuje v autobusové stanici „Chodová Planá, FORTIT“, která je umístěna na ulici Mariánskolázeňská, asi 700 metrů pěšky od místa konání Slavností směrem na Mariánské Lázně (a Skláře) – viz mapa na obrázku se symbolem ♠

Těšíme se na Vás!!!

Zpět na program Slavností piva 2024

 

 
 
...
...
.
«« předchozí pauza další »» ZAVŘÍT
.

Naše tipy - co u nás můžete vidět?

Výlet do Tachova